گارد گوشي مانند بيمهاي است که براي خودرو يا خانه خود تهيه ميکنيد. هر آدم عاقلي ترجيح ميدهد که با اندکي هزينه در حدود چند ده هزار تومان، اسمارت فون گران قيمت خود را در برابر آسيبهاي ناشي از به زمين افتادن و خط و خش بيمه کند.
بين غولهاي بزرگ ساخت گوشي موبايل در دنيا، رقابت عجيبي بر سر توليد گوشيهاي هوشمندتر، سريعتر و ظريفتر شکل گرفته که اين موضوع بهمرور زمان تلفنهاي همراه را به گجتهاي با ارزشتري تبديل کرده است. گوشيهاي موبايل هرروز گرانتر ميشوند و ما هم اطلاعات با ارزش بيشتري را در آنها ذخيره ميکنيم. طبق آمار، 45% از کساني که گوشي هوشمند خريداري ميکنند در هفتههاي اول استفاده آن را روي زمين مياندازند و گوشي آنها دچار خط و خش و آسيبهاي جدي ميشود. به همين دليل اهميت خريد انواع محافظ گوشي مانند قاب گوشي و کاور موبايل بيش از پيش ضروري شده است.
هزاران مدل از انواع گارد گوشي و کاور موبايل در سراسر دنيا وجود دارد که شايد بيشترين تنوع را در حوزه لوازم جانبي موبايل ايجاد ميکنند. اما براي خريد قاب مناسب براي موبايل به چه نکاتي بايد توجهکنيم و اساسا علت اصلي خريد قاب گوشي چيست؟
انواع گارد گوشي و کاور موبايل با قيمتهاي متفاوتي در بازار موجود است، اما ميانگين قيمت آنها حدود 40?000 تومان براي قاب گوشي سامسونگ، هواوي، الجي، شيائومي و حدود 60?000 تومان براي انواع گوشيهاي اپل است. گارد گوشي مانند بيمهاي است که براي خودرو يا خانه خود تهيه ميکنيد. هر آدم عاقلي ترجيح ميدهد که با اندکي هزينه در حدود چند ده هزار تومان، اسمارت فون گران قيمت خود را در برابر آسيبهاي ناشي از به زمين افتادن و خطوخش بيمه کند. همچنين بسياري از افراد مانند ورزشکاراني که با آب سروکار دارند، قاب و کاور گوشي ضدآب تهيه ميکنند يا طبيعت گردان و کساني که کوهنوردي ميکنند، ترجيح ميدهند قابهاي بسيار محکم و ضد ضربه داشته باشند.
قاب گوشي در طرح و رنگهاي بسيار گوناگوني توليد ميشود. بعضي از قابهاي موبايل که مد ميشوند و همهجا آن ها را ميبينيد، آن قدر وسوسهکننده و زيبا هستند که شايد به خاطر آنها حاضر باشيد در صورتي که از نظر محافظت از گوشي، کارايي خوبي نداشته باشند هم آنها را خريداري کنيد. حتي برخي افراد رنگ کاور موبايل خودشون را با رنگ لباسشان ست ميکنند و در روزها و مناسبتهاي خاص از يک مدل گارد گوشي استفاده ميکنند. مثلا قابهاي سيليي يا قابهاي گوشي فانتزي، تنوع رنگ بسيار بالا و جذابي دارند که البته بعضي از آنها هم، بسيار مقاوم و باکيفيت هستند. کساني هم که پوشش مجلسي يا کلاسيک دارند ميتوانند از انواع قابهاي چرمي استفاده کنند.
معمولا در بازار ايران قابهاي گوشي را بر اساس جنس يا طرح نامگذاري ميکنند، اما به صورت کلي به دو دسته قابهاي نرم و قابهاي سخت، تقسيمبندي ميشوند که بيشتر افراد از قابهاي نرم و ژلهاي استفاده ميکنند:
کاور گوشي از نظر کارايي و يا استايل دستهبنديهاي ديگري مثل کيف گوشي، فيلپ کاور، بک کاور گوشي و. نيز دارد.
به صورت کلي در نظر داشته باشيد که اگر جنس بدنه گوشي شما في يا پلاستيک خيلي سخت است، حتما از قاب هاي نرم و ژلهاي استفاده کنيد تا در اثر تعويض يا جابجايي قاب، بدنه گوشي شما خطوخش نيافتد. همچنين اگر جنس بدنه گوشي شما في نيست يا از پلاستيک خيلي سخت ساخته نشده، ميتوانيد از قابهاي محکم و في استفاده کنيد.
البته در نظر داشته باشيد که قاب موبايل بايد حتما روي گوشي، اصطلاحا فيت شود و گوشي آزادانه درون قاب حرکت نکند، در غير اين صورت حرکت گوشي درون قاب به مرور ساييدگيهايي را روي بدنه ايجاد ميکند و باعث آسيب رسيدن به گوشي شما ميشود.
درباره این سایت